Lars Vejen, partner i Njordrum — kåret til årets designer 2018

27.09.2018

Arkitekt og designer Lars Vejen blev “Årets Designer” 2018 i Design Awards 2018. Prisen Årets Designer og en række andre priser blev præsenteret af H.R.H. Kronprinsesse Mary af Danmark i Bellevue Teatret nord for København. Bag design-priserne står Bolig Magasinet, Bo Bedre, Costume Living og Nordic Living.

Lars Vejen har på fineste vis demonstreret, at han er en alsidig designer. Han arbejder både i stor og lille skala og tegner alt fra dørhåndtag, hoveddøre og akustiklofter til det smukkeste og mest æstetiske design til hjemmet.

Han balancerer på linen mellem industrielt design og galleriobjekter og har med sin holistiske tilgang til faget og håndværket i særlig grad udmærket sig i år.

Han formår at kombinere det bedste fra den danske og japanske designtradition, og om det er keramik eller lamper – eller for den sags skyld udendørsmøbler – så er detaljegraden meget høj, og materialeforståelsen helt i top.

Lars Vejen får i aften prisen som Årets Designer, fordi han arbejder kompromisløst, modigt og selvstændigt – og fordi han ene mand formår at sætte udstillinger op både herhjemme og i Japan. Der er ikke mange andre, der har den spændvidde i dag.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Kontakt
Njordrum
info@njordrum.com

+45 2121 9951

Ansvarlig arkitekt
Martin Wienberg
martin@njordrum.com
+45 2142 4320

Ansvarlig design 
Lars Vejen
lars@njordrum.com
+45 2121 9951

Ansvarlig byggeri
Steffen Toft
steffen@njordrum.com
+45 2680 8755