18. maj 2022

Team Njordrum

Fotograf Dejan Alankhan har portrætteret Njordrums indehavere i forbindelse med artikel i VOL magazine #65, 2022. Læs artiklen her ▶︎▶︎ https://flipflashpages.uniflip.com/3/610993/1123608/pub/html5.html#page/52

8. september 2021

WOODLANDS nomineret “Årets Design” 2021 af Design Awards!

Woodlands køkkenet designet for JKE er blandt dette års nominerede i kategorien "Årets Design"! Prisen gives til design, der manifesterer nytænkning, kreativitet og omtanke i forhold til livet og hverdagen i boligen i dag og i fremtiden.
Tak til danmarks førende design- og livsstilsmagasiner for interessen og opmærksomheden på vores design!
Vinderen offentliggøres den 14. september 2021.

Læs mere her ▶︎

De bedste hilsner fra Team Njordrum,
Lars Vejen

20. januar 2021

#1 / Første modul

Det første Njordrum projekt er netop leveret! Et modul på 48m2 og ca. 17 ton leveret i et samlet og stort set færdigt hus, hvor kun mindre justeringer, finish og tilpasninger udføres på stedet med færdiggørelse i løbet af få arbejdsdage!
Lang tids arbejde og forberedelser, samarbejder og synergier ligger forud og vi markerer stolte med dette første projekt, at idé, koncept og ambitioner nu er realiseret!
Om få dage vil huset danne rammerne om livet som hjem for den kommende beboer! Tak til alle for en fantastisk indsats og et enestående engagement hele vejen fra start til nu og ikke mindst for tilliden fra vores første kunde!

De bedste hilsner
Team Njordrum

Projekt / Njordrum CARE, 48m2 bolig (#1 modul)
Idé, koncept og design / Njordrum
Entreprenør / Concept Living by ABC

14. oktober 2020

German Design Award Special 2021

Randi Line "Nordic Straight" - designet af Lars Vejen til Njordrum - er en komposition af simple geometriske former og naturlige materialer.
Indsatsen er af birkebark, som har et højt indhold af antibakterielle stoffer, og dermed indbygget modstand overfor bakterier.
"Nordic Straight" grebet har netop modtaget endnu en designpris; den prestigefyldte "German Design Award Special 2021". Læs mere her▶︎

7. september 2020

BYGGERI+arkitektur #104

Njordrum på forsiden af magasinet BYGGERI+arkitektur #104 (september 2020) med illustration af et hytteprojekt under udvikling i Norge. I bladet kan læses om "Njordrum WOODS" - det unikke og helt giftfri facadeprofil udført i varmebehandlet Fyr eller Ceder træ - designet af Njordrum for Protræ. Læs også om Njordrum partner Lars Vejen og hans mange og forskellige arbejder med design i træ. Læs bladet online her ▶︎

7. september 2020

Hele to Iconic Awards!

Randi Line "Nordic Straight" - designet af Lars Vejen til Njordrum - er en komposition af simple geometriske former og naturlige materialer.
Indsatsen er af birkebark, som har et højt indhold af antibakterielle stoffer, og dermed indbygget modstand overfor bakterier.
"Nordic Straight" grebet har modtaget to Iconic Awards - en i kategorien "Innovative Architecture" og en i kategorien "Innovative Material". Læs mere her ▶︎

16. marts 2019

Njordrum får flot omtale i Bo Bedre

I aprilnummeret af Bo Bedre, med overskriften "En arkitektonisk pagt med naturen", har vi fået en flot omtale af vores design. Vores tanker om bæredygtighed bliver også fremhævet på en fin måde, hvilket vi sætter stor pris på! Men vi mener at det bør være en selvfølgelighed når man bygger et nyt hus i 2019 at vise ansvarlighed overfor miljøet. Udover at der skal bygges med omtanke håber vi også at vi kan bidrage til at vi tænker boligen lidt anderledes. Vi behøver ikke bygge stort hvis huset ellers opfylder vores behov.

Fra venstre: Steffen Toft, Lars Vejen og Martin Wienberg

19. februar 2019

Njordrum-udstilling godt modtaget i Kina!

Vores pop-up udstilling i Hangzhou har fået fantastisk modtagelse!

Med titlen "Connecting Through Design" fik vi muligheden for at vise vores nordiske træhuse for et kinesisk publikum.

Det var på alle måder en stor oplevelse at være en del af denne event, og  ikke mindst at mærke den store begejstring for Njordrums arkitektur og visioner.

Vores Virtual Reality præsentation gav anledning til store smil hvilket tydeligt skinner igennem på filmen ovenfor.

8. februar 2019

Nyt projekt – med inspiration fra Japan

 

 

Efter japansk forbillede er der i huset integreret et lille privat gårdhavemiljø. Her er placeret et såkaldt "onsen" som er et varmt bad til nydelse og meditation - dejligt koncept. Og med denne placering er det svært ikke at nyde denne lille oase.

Projektet placerer sig på en skrånende landskabelig grund med et smukt panoramakig til vandet.

27. september 2018

Njordrum deltager i pop-up udstilling i Kina

Pop-up udstilling i Kina går i luften d. 19. november 2018

Når Design Studio Lars Vejen præsenterer pop-up udstillingen “Connecting through design” på galleri ARTONE i Hangzhou, Kina, er det som en del af fortællingen om hvordan ideer og samarbejder på tværs af nationer og kulturer er bragt til live og i kontekst med mennesker.

Gennem arkitekturen i Njordrum, designet af Wienberg Architects, er udvalgte af Design Studio Lars Vejens produkter - designet til og lanceret på udstillingen “Design Collaborations Japan - Denmark 150 years” - udvalgt til at komplettere Njordrum husets arkitektur.

 

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Moduler

Moduler

Kontakt
Njordrum
info@njordrum.com

+45 2121 9951

Ansvarlig arkitekt
Martin Wienberg
martin@njordrum.com
+45 2142 4320

Ansvarlig design 
Lars Vejen
lars@njordrum.com
+45 2121 9951

Ansvarlig byggeri
Steffen Toft
steffen@njordrum.com
+45 2680 8755