7. september 2020

BYGGERI+arkitektur #104

Njordrum på forsiden af magasinet BYGGERI+arkitektur #104 (september 2020) med illustration af et hytteprojekt under udvikling i Norge. I bladet kan læses om "Njordrum WOODS" - det unikke og helt giftfri facadeprofil udført i varmebehandlet Fyr eller Ceder træ - designet af Njordrum for Protræ. Læs også om Njordrum partner Lars Vejen og hans mange og forskellige arbejder med design i træ. Læs bladet online her ▶︎

7. september 2020

Hele to Iconic Awards!

Randi Line "Nordic Straight" - designet af Lars Vejen til Njordrum - er en komposition af simple geometriske former og naturlige materialer.
Indsatsen er af birkebark, som har et højt indhold af antibakterielle stoffer, og dermed indbygget modstand overfor bakterier.
"Nordic Straight" grebet har modtaget to Iconic Awards - en i kategorien "Innovative Architecture" og en i kategorien "Innovative Material". Læs mere her ▶︎

16. marts 2019

Njordrum får flot omtale i Bo Bedre

I aprilnummeret af Bo Bedre, med overskriften "En arkitektonisk pagt med naturen", har vi fået en flot omtale af vores design. Vores tanker om bæredygtighed bliver også fremhævet på en fin måde, hvilket vi sætter stor pris på! Men vi mener at det bør være en selvfølgelighed når man bygger et nyt hus i 2019 at vise ansvarlighed overfor miljøet. Udover at der skal bygges med omtanke håber vi også at vi kan bidrage til at vi tænker boligen lidt anderledes. Vi behøver ikke bygge stort hvis huset ellers opfylder vores behov.

Fra venstre: Steffen Toft, Lars Vejen og Martin Wienberg

19. februar 2019

Njordrum-udstilling godt modtaget i Kina!

Vores pop-up udstilling i Hangzhou har fået fantastisk modtagelse!

Med titlen "Connecting Through Design" fik vi muligheden for at vise vores nordiske træhuse for et kinesisk publikum.

Det var på alle måder en stor oplevelse at være en del af denne event, og  ikke mindst at mærke den store begejstring for Njordrums arkitektur og visioner.

Vores Virtual Reality præsentation gav anledning til store smil hvilket tydeligt skinner igennem på filmen ovenfor.

8. februar 2019

Nyt projekt – med inspiration fra Japan

 

 

Efter japansk forbillede er der i huset integreret et lille privat gårdhavemiljø. Her er placeret et såkaldt "onsen" som er et varmt bad til nydelse og meditation - dejligt koncept. Og med denne placering er det svært ikke at nyde denne lille oase.

Projektet placerer sig på en skrånende landskabelig grund med et smukt panoramakig til vandet.

27. september 2018

Njordrum deltager i pop-up udstilling i Kina

Pop-up udstilling i Kina går i luften d. 19. november 2018

Når Design Studio Lars Vejen præsenterer pop-up udstillingen “Connecting through design” på galleri ARTONE i Hangzhou, Kina, er det som en del af fortællingen om hvordan ideer og samarbejder på tværs af nationer og kulturer er bragt til live og i kontekst med mennesker.

Gennem arkitekturen i Njordrum, designet af Wienberg Architects, er udvalgte af Design Studio Lars Vejens produkter - designet til og lanceret på udstillingen “Design Collaborations Japan - Denmark 150 years” - udvalgt til at komplettere Njordrum husets arkitektur.

 

27. september 2018

Lars Vejen, partner i Njordrum — kåret til årets designer 2018

Arkitekt og designer Lars Vejen blev “Årets Designer” 2018 i Design Awards 2018. Prisen Årets Designer og en række andre priser blev præsenteret af H.R.H. Kronprinsesse Mary af Danmark i Bellevue Teatret nord for København. Bag design-priserne står Bolig Magasinet, Bo Bedre, Costume Living og Nordic Living.

Lars Vejen har på fineste vis demonstreret, at han er en alsidig designer. Han arbejder både i stor og lille skala og tegner alt fra dørhåndtag, hoveddøre og akustiklofter til det smukkeste og mest æstetiske design til hjemmet.

Han balancerer på linen mellem industrielt design og galleriobjekter og har med sin holistiske tilgang til faget og håndværket i særlig grad udmærket sig i år.

Han formår at kombinere det bedste fra den danske og japanske designtradition, og om det er keramik eller lamper – eller for den sags skyld udendørsmøbler – så er detaljegraden meget høj, og materialeforståelsen helt i top.

Lars Vejen får i aften prisen som Årets Designer, fordi han arbejder kompromisløst, modigt og selvstændigt – og fordi han ene mand formår at sætte udstillinger op både herhjemme og i Japan. Der er ikke mange andre, der har den spændvidde i dag.

20. august 2018

Publiceret i bog om Nordisk arkitektur og design

Northern Delights er en bog om moderne indretning og arkitektur hvor Wienberg Architects er repræsenteret med et projekt. En rigtig fin og inspirerende bog om nordisk arkitektur og design. Bogen viser et fantastisk udvalg af tidløse, funktionelle og æstetiske hjem fra Sverige, Norge, Finland og Danmark.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Moduler

Moduler

Kontakt
Njordrum
info@njordrum.com

+45 2121 9951

Ansvarlig arkitekt
Martin Wienberg
martin@njordrum.com
+45 2142 4320

Ansvarlig design 
Lars Vejen
lars@njordrum.com
+45 2121 9951

Ansvarlig byggeri
Steffen Toft
steffen@njordrum.com
+45 2680 8755