Om Njordrum

Njordrum er en dansk, Aarhus-baseret virksomhed, der har specialiseret sig i udvikling og opførelse af nøglefærdige, arkitekttegnede træhuse. Njordrum er et skalerbart modulkoncept fra 48m2 m2. Alle huse opføres i træ med afsæt i den omkringliggende natur og med stor arkitektonisk indlevelse i de behov og drømme, det enkelte hus skal imødekomme.

Njordrum er grundlagt på baggrund af mere end 20 års erfaring indenfor design af huse, der alle har en særlig tilgang til de nordiske elementer som lys, luft og natur. 

Njordrums tre partnere har hver deres kompetence og fokusområde. Som kunde vil man derfor til enhver tid finde den rette ekspertise og rådgivning i den givne fase – fra de første skitser til det nøglefærdige hus. Herved sikrer Njordrum desuden, at den tegnede vision vil stå færdigbygget - og gerne mere til! For i Njordrums unikke koncept, inkluderende design, tilføjes hvert enkelt hus en helt særlig og kompromisløs balance imellem funktion, arkitektur og natur.

IMG_E6817
_Z9A3695

Fra venstre: Steffen Toft, Martin Wienberg & Lars Vejen

Arkitektur

Martin Wienberg
Arkitekt Maa, Partner

Martin er ansvarlig for Njordrums overordnede arkitektur og dermed for at omsætte kundens boligdrømme til en arkitektonisk vision. Martin har i de seneste 15 år været medejer, partner og kreativ chef i arkitektfirmaet Friis & Moltke. Fra 2018 har Martin tegnet en skarp arkitektonisk profil i eget navn som partner i tegnestuen Wienberg Architects.

Martins arkitektoniske passion har altid været med omdrejningspunkt i boligens møde med og indvirkning på det enkelte menneske. Det væsentlige er at skabe arkitektur, der understøtter og indrammer det liv, der skal leves, og som samtidig gør brug af lys og materialer på en måde, der overrasker og vækker sanserne. Således tegner Martin et hjem, der ikke kun handler om antallet af m2, men mere om følelsen, der opstår, når man bevæger sig gennem rummene, når man overraskes af lysets refleksion på fladerne – og om hvorledes inde og ude kan smelte sammen til en rumlighed.

Design

Lars Vejen
Arkitekt og designer Maa, Partner

Lars er designansvarlig hos Njordrum. Lars sikrer, at selv de mindste detaljer i hvert enkelt hus er gennemtænkte som en naturlig forlængelse af arkitekturen.

Lars har mere end 20 års erfaring i at skabe helhed i arkitekturen og vejlede og inspirere igennem detaljering: materialer og overflader, design af specialinventar, belysning, valg af produkter mv.

Lars har med sin tegnestue markeret sig både nationalt og internationalt i kraft af sit kompromisløse og indlevende design igennem de seneste to årtier. Senest honoreret som Årets designer 2018.

Byggeri

Steffen Toft
Projektansvarlig, Partner

Som dedikeret entreprenør og projektudvikler arbejder Steffen med den konkrete realisering af Njordrums projekter.

Steffen tager hånd om den nødvendige struktur og aftalegrundlaget for hvert enkelt projekt, så kunden altid kun har én kontakt gennem hele processen.

Steffen har stor  erfaring med i baggagen fra udvikling og realisering af ejendomsprojekter i både ind- og udland.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrev

Kontakt
Njordrum
info@njordrum.com

+45 2121 9951

Ansvarlig arkitekt
Martin Wienberg
martin@njordrum.com
+45 2142 4320

Ansvarlig design 
Lars Vejen
lars@njordrum.com
+45 2121 9951

Ansvarlig byggeri
Steffen Toft
steffen@njordrum.com
+45 2680 8755